Find vej: Forside » Artikler » "Speed Dating" fylder tomme biler for speditører og transportører

"Speed Dating" fylder tomme biler for speditører og transportører

Lagt på gods.dk den 22-01-2013 af webmaster

Om der er brug for en hurtig returfragt eller et længevarende samarbejde er ligegyldigt på
www. CargoMatch.dk, hvor transportører og speditører mødes elektronisk, når den optimale
fragtløsning skal findes, og tomme biler fyldes. Der er penge at tjene uanset hvad.

Tomme biler koster penge! Men CargoMatch gør det nemt for transportørerne at registrere, hvor en bil befinder sig, og hvilken typer gods den kan tage med retur (eller videre på sin rute). Det tager kun et øjeblik at registrere oplysningerne, og så kan speditørerne eller andre transportkøbere se mulighederne på deres skærm. Systemet kan således være med til at minimere tomkørsel, skaffe flere opgaver og selvsagt forbedre bundlinjen.

For speditører og andre med mange transportopgaver vil CargoMatch være en hurtig og billig måde at finde en ledig bil til opgaverne. Et opslag på CargoMatch giver hurtigt overblik over mulighederne, hvorefter pris/tid osv. kan optimeres til opgaven. Det er også muligt at finde biler med de rigtige godkendelser, så skal der f.eks. transporteres farligt gods, fremgår de ledige bilers specifikationer tydeligt på listerne.

CargoMatch er også en transportbørs
Som en separat del af CargoMatch findes en facilitet, hvor transportopgaverne kan udbydes til alle systemets brugere. Det vil sige, at speditøren udbyder opgaven via systemet og transportørerne kan herefter vælge at byde på opgaven. Det giver transportøren gode muligheder for ekstra arbejdsopgaver til evt. ledig kapacitet og skaffer samtidigt speditøren nogle tilbud at vælge imellem så både tid, pris og specifikationer passer til opgaven. Det vil helt sikkert spare meget telefontid hos speditørerne.

Og hvad koster det så
CargoMatch tilbydes til alle professionelle aktører på transportmarkedet. For transportøren koster det under tusind kroner om måneden at have adgang til de mange muligheder for at optimere forretningen.
Ifølge beregningerne vil udgiften være tjent hjem ved at undgå bare én tomkørsel fra f.eks. Århus til Odense
Speditørernes betaling afhænger af en række faktorer som f.eks. antal kontorer, brugerkoder, organisation osv. Denne gruppe vil tjene penge på systemet ved at minimere tidsforbruget med at finde en velegnet transportør til opgaven og selvfølgelig få den udført til den øjeblikkelige markedspris alt afhængig af, hvor meget ledig transportkapacitet, der er.

CargoMatch arbejder intenst på at få flest mulige speditører i gang med at bruge CargoMatch allerede i årets første kvartal, så der hurtigt kommer mange opgaver til transportørerne. Som en del af dette arbejde installerer CargoMatch systemet ude hos speditørerne og instruerer dem samtidigt i at bruge det.

Det handler om bedre indtjening i transportbranchen.
CargoMatch er et ægte dansk iværksætterprojekt. Med udgangspunkt i et velkendt problem og anvendelse af ny teknologi har iværksætterne Jesper Gade Nissen og Benjamin Egeskjold satset energi og penge på at udvikle og programmere systemet, der er on-line baseret og fungerer på alle almindelige IT-platforme. Det primære formål med systemet er at skaffe transportørerne returgods, så de tjener penge i stedet for at køre med tomme biler. Og at gøre den nemmere for speditørerne at finde biler med de rigtige specifikationer/priser til opgaverne. Det er selvfølgelig penge, der i første omgang får branchen til at bruge CargoMatch, siger Jesper Gade Nissen, men der ligger faktisk også en stor CO2-besparelse i at der ikke kører en masse tomme biler rundt.

Om CargoMatch ApS
CargoMatch er udviklet og ejes af Jesper Gade Nissen og Benjamin Egeskjold. Sidstnævnte har over 7 års erfaring fra branchen og har nu udviklet det værktøj, han selv så ofte har manglet. Systemet er færdigtestet og operationelt. Firmaet regner med at flertallet af de danske transportører vil benytte sig af systemet i løbet af et år, idet de åbenlyse muligheder for at forbedre bundlinjen er så store.
CargoMatch har kontorer på Havnegade i Odense.

For yderligere oplysninger:
Benjamin Egeskjold
Tlf.: +45 7023 8030
be@cargomatch.dk

Jesper Gade Nissen
Tlf.: +45 2815 5202
jgn@cargomatch.dk