Find vej: Forside » Artikler » TimoCom fragtbørsen udvider TC eMap® med en tracking-funktion

TimoCom fragtbørsen udvider TC eMap® med en tracking-funktion

Lagt på gods.dk den 09-05-2013 af webmaster

Samme navn, komplet nyt indhold. TimoCom Soft- und Hardware GmbH er igen på banen med noget nyt. Ved udgangen af sidste år kom Europas førende fragt- og laderumsbørs TC Truck&Cargo® frem med en lagerbørs, som allerede fra start var Europas største. I år i juni er TimoCom klar til at offentliggøre sin næste innovation: Virksomheden har videreudviklet sit rute- og kalkulationsmodul TC eMap® og tilføjet en tracking-funktion.

Denne umiddelbart lille udvidelse, er ved nærmere betragtning noget af en sensation! TC eMap® er den første neutrale platform, som er i stand til at vise data fra forskellige telematiksystemer, som normalt slet ikke er kompatible. På den måde kan TimoCom-kunder fremover følge deres egne og fremmede køretøjer på én og samme tid. Hidtil skulle man klikke frem og tilbage blandt flere portaler og applikationer, og nu er de vigtigste europæiske telematikudbydere sammenfattet på overskuelig vis i én applikation. Også møjsommelige og tidskrævende telefonopkald hører fortiden til.

Kompletløsning til transportbranchen
Det nye TC eMap® er yderst effektivt. Ud over den nye trackingløsning er kalkulations- og ruteplanlægningsværktøjet fortsat en fast del af modulet. Med det nye TC eMap® er TimoCom nu for alvor en "alt-i-én"-udbyder. Med sine tre onlineplatforme til henholdsvis spotmarkedet, kontraktmarkedet og lagerarealer af enhver slags afdækker virksomheden fra Düsseldorf det komplette behov for handelsmuligheder inden for transportbranchen. Denne samlede pakke viser tydeligt, at de, der ønsker at arbejde effektivt samt tids- og omkostningsbesparende i transport- og logistikbranchen, finder alt, hvad de behøver hos TimoCom.

Yderligere informationer om TimoCom finder du på www.timocom.dk.