Find vej: Forside » Artikler

Velkommen til vores store artikel database. Vi opdatere løbende med nye artikler & nyheder fra branchen. Det vil snart blive muligt for vores brugere som har relevant indhold, at uploade nyheder & artikler til vores database.

Årets største transportmesse starter i dag: Op mod 10.000 stimler sammen på Vestfyn

Der bliver noget for enhver smag at se på, når MF Lars Chr. Lilleholt her til formiddag har åbnet transportmessen Vestfyn Trækker. Rigspolitiet og DR hjælper dig til sikrere kørsel uden bøder og køer, mens amerikansk kunstner genskaber anerkendt lastbilmaleri på næsten nøgen model. Årets største transportmesse, Vestfyn Trækker 2014 ved motorvejen i Ejby, byder på et utraditionelt kunstnerisk indslag. Umiddelbart efter folketingsmedlem Lars Chr. Lilleholt (V) åbner udstillingen fredag kl. 10, prøver den amerikanske maler Ray Hill kræfter med bodypainting på Bridgestones stand. Kun iført g-streng lægger modellen Lærke velvilligt krop til. – Ray Hill er internationalt anerkendt for sine unikke lastbiludsmykninger. Til gengæld har han aldrig malet på et menneske, så vi udfordrede Hill til at dekorere vores model med samme flotte motiv, som han..

Enorm messe denne weekend: Hyg med politiet, mens afklædt kvinde males som lastbil

Der er noget for enhver smag, når transportmessen Vestfyn Trækker afholdes i weekenden. Rigspolitiet og DR hjælper dig til sikrere kørsel uden bøder og køer, mens amerikansk kunstner genskaber anerkendt lastbilmaleri på næsten nøgen model. Årets største transportmesse, Vestfyn Trækker 2014 ved motorvejen i Ejby, byder på et utraditionelt kunstnerisk indslag. Umiddelbart efter folketingsmedlem Lars Chr. Lilleholt (V) fredag formiddag åbner udstillingen, prøver den amerikanske maler Ray Hill kræfter med bodypainting på Bridgestones stand. Kun iført g-streng lægger modellen Lærke velvilligt krop til. – Ray Hill er internationalt anerkendt for sine unikke lastbiludsmykninger. Til gengæld har han aldrig malet på et menneske, så vi udfordrede Hill til at dekorere vores model med samme flotte motiv, som han netop har malet på vognmand Henrik Guldagers..

Årets Varebil kåres på messe i weekenden

I år kommer biler under 3.500 kg til at fylde meget mere på Vestfyn Trækker i Ejby, der med 150 udstillere og 55.000 m2 messeareal er Danmarks største transportudstilling. Årets Varebil 2014 kåres fredag på messen. I de seneste år har Vestfyn Trækker sat stadig større fokus på varevogne. Og ifølge arrangøren, VBG, bliver der endnu flere nyheder inden for dette segment, når messen afholdes næste gang fra 23. til 25. maj. – I takt med vi løbende har udvidet arealet, har vi fået plads til flere og flere udstillere. Det har også betydet stadig flere mindre erhvervskøretøjer og opbygninger. I år er der flere produktnyheder end nogensinde før til fx entreprenører, håndværkere, flådechefer, tekniske chefer, logistikchefer og offentlige beslutningstagere, lover adm. direktør Per Mikkelsen fra VBG Group. Kåring af Årets Varebil 2014 Som noget nyt kåres på Vestfyn Trækker Årets..

Årets største logistikmesse sætter fokus på varevogne og intern transport

I år kommer gaffeltrucks og biler under 3.500 kg til at fylde meget mere på Vestfyn Trækker i Ejby, der med 150 udstillere og 55.000 kvm messeareal er Danmarks største transportudstilling. Samtidig kåres Årets Varebil 2014 på messen. I de seneste år har Vestfyn Trækker sat stadig større fokus på varevogne og intern logistik. Og ifølge arrangøren, VBG, bliver der endnu flere nyheder inden for bl.a. gaffeltrucks og håndværkerbiler, når messen afholdes næste gang fra 23. til 25. maj i år. – I takt med vi løbende har udvidet arealet, har vi fået plads til flere og flere udstillere. Det har også betydet stadig flere mindre erhvervskøretøjer og opbygninger, ligesom intern logistik er kommet til at fylde langt mere. I år er der flere produktnyheder end nogensinde før til fx entreprenører, håndværkere, flådechefer, tekniske chefer, logistikchefer og offentlige beslutningstagere,..

NOSTA Group forbliver fleksibel takket være TimoCom lagerbørs

Find lagerarealer bekvemt med et par klik Hvad gør man, hvis man akut har brug for lagerplads? Men ikke bare hvilket som helst lager, men ét i Hamborg, helst tæt på havnen? Og hvad, hvis man har ringet til alle sine kontakter uden held? NOSTA Group fra Osnabrück i Tyskland har fundet det passende svar på dette spørgsmål: Europas største lagerbørs TimoCom Soft- und Hardware GmbH. NOSTA Group har arbejdet I logistikbranchen i 36 år og tilbyder her et bredt sortiment af tjenesteydelser. En ordre som ”transport af 60 container til Hamborgs havn, palletering, aflæsning og opmagasinering” hører med til forretningens arbejdshverdag. En ordre som ”transport af 60 container til Hamborgs havn, palletering, afladning og opmagasinering” hører med til virksomhedens arbejdshverdag. Og det er lige her, TimoComs udbudsplatform finder anvendelse. Her finder NOSTA’s medarbejdere nemlig ikke..

DB Schenker Logistics leverer træfsikkerhed

Det internationale fodboldforbund FIFA valgte den tyske virksomhed GoalControl til officiel leverandør af målstregsteknologi ved dette års Confederations Cup i Brasilien. DB Schenker Logistics har stået for problemfri transport, indfortoldning og levering til tiden af målstregssystemerne til de brasilianske stadioner.Specialister hos DB Schenker var ansvarlige for med luftfragt at transportere 6 komplette sæt ? hver med 14 højhastighedskamaraer, computere, IT-udstyr, kabler, samleudstyr og sågar fodbolde og pumper ? fra Tyskland til de 6 stadioner (Belo Horizonte, Recife, Brasilia, Salvador, Rio de Janeiro, Fortaleza). Efter levering blev systemerne, som hver fyldte omkring 25 m3, samlet og installeret.Dirk Broichhausen, administrerende direktør for GoalControl, beskriver systemet på følgende måde: "Den nye målstregsteknologi fanger kontinuerligt boldens position i tre dimensioner. Så..

UPS er logistiksponsor for Grøn Koncert 2013

Den globale logistikvirksomhed UPS er sponsor for Muskelsvindfondens Grøn Koncert 2013. Sponsoraftalen indebærer, at alle billetter sikkert kommer frem til mere end 100 Føtex- og Bilkabutikker, så det er nemt for alle interesserede at købe billetter til koncerterne. ?Billetterne skal være til stede i butikkerne, så snart salget starter. Derfor er det vigtigt med en samarbejdspartner som trygt og sikkert sørger for, at al logistik ordnes enkelt og effektivt. Sådan en partner har vi med UPS, som smidigt sikrer, at alt er i orden ? samtidig med at alle leverancer sker med overskud og et smil. Vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde,? siger sponsorchef Charlotte Frølich hos Grøn Koncert.UPS har længe samarbejdet med Muskelsvindfonden, hvor frivillige fra UPS har hjulpet med bl.a. Grøn Koncert og Cirkus Summarum. I 2011 gav UPS-fonden også 100.000 kr. til Muskelsvindfondens arbejde..

TimoCom fragtbørsen udvider TC eMap® med en tracking-funktion

Samme navn, komplet nyt indhold. TimoCom Soft- und Hardware GmbH er igen på banen med noget nyt. Ved udgangen af sidste år kom Europas førende fragt- og laderumsbørs TC Truck&Cargo® frem med en lagerbørs, som allerede fra start var Europas største. I år i juni er TimoCom klar til at offentliggøre sin næste innovation: Virksomheden har videreudviklet sit rute- og kalkulationsmodul TC eMap® og tilføjet en tracking-funktion.Denne umiddelbart lille udvidelse, er ved nærmere betragtning noget af en sensation! TC eMap® er den første neutrale platform, som er i stand til at vise data fra forskellige telematiksystemer, som normalt slet ikke er kompatible. På den måde kan TimoCom-kunder fremover følge deres egne og fremmede køretøjer på én og samme tid. Hidtil skulle man klikke frem og tilbage blandt flere portaler og applikationer, og nu er de vigtigste europæiske telematikudbydere..

DSV Transport kræver lønsomhed i alle led - DSVM Group vælger Visma Transportløsning

Ny IT-transportløsning fra Visma reducerer både papir, gule sedler og fejlmuligheder samtidig med, at det skaber transparens og sikrer mere effektiv fakturering. Resultat: Løsningen skaber en mere transparent oplevelse for kunden,og investeringen sikrer bedre indtjening til DSV Transport fra dag ét!De fleste ved, at transport- og fragtbranchen er presset på indtjeningen. Det er de små marginer, der gør forskellen mellem succes og fiasko i branchen. DSV Transport er en af de større transportvirksomheder, hvor volumen er en af parametrene for virksomhedens økonomiske succes, men ekstrem omkostningsbevidsthed og fokus på detaljen er to andre.- Ret beset er transport en enkel ydelse. En vare skal fragtes fra A til B, og den transport skaber i sig selv ikke værdi til varen eller for kunden. Derfor skal transportøren være præcis og pålidelig med leverancen og med en hurtig, effektiv og..

"Speed Dating" fylder tomme biler for speditører og transportører

Om der er brug for en hurtig returfragt eller et længevarende samarbejde er ligegyldigt på www. CargoMatch.dk, hvor transportører og speditører mødes elektronisk, når den optimale fragtløsning skal findes, og tomme biler fyldes. Der er penge at tjene uanset hvad.Tomme biler koster penge! Men CargoMatch gør det nemt for transportørerne at registrere, hvor en bil befinder sig, og hvilken typer gods den kan tage med retur (eller videre på sin rute). Det tager kun et øjeblik at registrere oplysningerne, og så kan speditørerne eller andre transportkøbere se mulighederne på deres skærm. Systemet kan således være med til at minimere tomkørsel, skaffe flere opgaver og selvsagt forbedre bundlinjen.For speditører og andre med mange transportopgaver vil CargoMatch være en hurtig og billig måde at finde en ledig bil til opgaverne. Et opslag på CargoMatch giver hurtigt overblik over mulighederne,..

Justitsminister styrker piratbeskyttelsen på danske skibe

Pirateri ud for navnlig Somalias kyst i Adenbugten, Somalibassinet og Det Indiske Ocean udgør fortsat et stort problem, og skibe bliver dagligt angrebet af pirater. Regeringen mener derfor, at det skal være lettere for rederierne at gøre brug af civile, bevæbnede vagter for at beskytte deres skibe mod pirateri.Justitsminister Morten Bødskov fremsætter i dag et lovforslag i Folketinget, der forenkler proceduren for ansøgning om våbentilladelse til at benytte civile, bevæbnede vagter.Lovforslaget har til formål at give rederier mulighed for efter ansøgning at få en generel våbentilladelse til, at rederiet har egne eller vagtvirksomhedens våben mv. om bord på rederiets danske lastskibe. Våbnene kan bruges af civile, bevæbnede vagter, når skibet befinder sig i områder, hvor der er risiko for pirateri og væbnede overfald på skibe. Tilladelsen vil i modsætning til den gældende ordning ikke..

DB Schenker Logistics samler sine serviceydelser til drikkevareindustrien

DB SCHENKERbeverages er en ny og omfattende specialservice til handel og industri ? fra én og samme udbyder.DB Schenker sammenlægger sine branchespecifikke søfragtløsninger, som er tilpasset kravene fra drikkevareindustrien ? alt fra alkoholfrie drikke samt almindelig og mousserende vin til spiritus ? under det nye produktnavn DB SCHENKERbeverages. Med navneændringen imødekommer specialisterne hos DB Schenker branchens kundeønsker."Det nye produktnavn er en simpel nødvendighed. Både importører og vinproducenter samt detailhandlere og producenter af alkoholfrie drikke og spiritus af høj kvalitet har gennem lang tid haft tillid til vor store erfaring i distribution af deres fine produkter", forklarede Diederick de Vroet, chef for DB Schenker Logistics? globale søfragtaktiviteter og ansvarlig for dette tilbud i forbindelse med ProWine-messen i Düsseldorf. "Vort servicetilbud, som er..

Verdens første oceangående dieseldrevne skib, M/S Selandia, fejrer 100 års jubilæum i dag

I dag, den 17. februar 2012, har vi haft 100 år med dieselmotorskibe. Den udvikling kan vi takke det danske skib M/S Selandia for. Hun banede i 1912 vejen for de store fordele ved et skift fra kulfyrede dampskibe til dieselskibe.M/S Selandia blev bygget i København af B&W, det nuværende MAN Diesel & Turbo, og blev den 17. februar 1912 overdraget til ØK, som skulle bruge det på ruten København-Bangkok. Selandia var et fragtskib, men sejlede fra begyndelsen med 22 passagerer i luksuriøse, moderne kahytter på 1. klasse.På sin jomfrurejse i 1912 besøgte Selandia London, hvor daværende marineminister Sir Winston Churchill kom om bord. Han var så begejstret for den revolutionerende teknologi, at han bagefter roste Danmark for at være foregangsland for hele den maritime verden og gav ordre til at den britiske flåde skulle undersøge mulighederne for at overgå til diesel. Også den tyske kejser..

Regeringen gør det lettere for rederierne at beskytte sig mod pirateri

Pirateri i farvandene ud for Somalias kyst og i hele Det Indiske Ocean udgør fortsat et stort problem, og skibe bliver dagligt angrebet af pirater. Justitsminister Morten Bødskov mener derfor, at det skal gøres lettere for rederierne at gøre brug af civile, bevæbnede vagter for at beskytte deres skibe mod pirateri.Justitsminister Morten Bødskov er klar med et lovforslag, der forenkler proceduren for ansøgning om våbentilladelse til at benytte civile, bevæbnede vagter om bord på danske lastskibe, der sejler i områder, hvor der er risiko for pirateri og væbnede overfald mod skibe.Justitsminister Morten Bødskov udtaler:?Brugen af civile, bevæbnede vagter på danske lastskibe er ikke en langsigtet løsning, men det bidrager til sikkerheden her og nu. Det er derfor vigtigt, at ansøgningsproceduren er så smidig og fleksibel så mulig, så rederierne let kan benytte sig af den. Rederierne skal..