Find vej: Forside » Artikler » UPS er logistiksponsor for Grøn Koncert 2013

UPS er logistiksponsor for Grøn Koncert 2013

Lagt på gods.dk den 15-06-2013 af webmaster

Den globale logistikvirksomhed UPS er sponsor for Muskelsvindfondens Grøn Koncert 2013. Sponsoraftalen indebærer, at alle billetter sikkert kommer frem til mere end 100 Føtex- og Bilkabutikker, så det er nemt for alle interesserede at købe billetter til koncerterne.

Billetterne skal være til stede i butikkerne, så snart salget starter. Derfor er det vigtigt med en samarbejdspartner som trygt og sikkert sørger for, at al logistik ordnes enkelt og effektivt. Sådan en partner har vi med UPS, som smidigt sikrer, at alt er i orden samtidig med at alle leverancer sker med overskud og et smil. Vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde, siger sponsorchef Charlotte Frølich hos Grøn Koncert.

UPS har længe samarbejdet med Muskelsvindfonden, hvor frivillige fra UPS har hjulpet med bl.a. Grøn Koncert og Cirkus Summarum. I 2011 gav UPS-fonden også 100.000 kr. til Muskelsvindfondens arbejde med at uddanne deres frivillige. Medarbejdere fra UPS hjælper også med pakningen af de mange tusinde billetter, som skal fordeles til de mange butikker.

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Grøn Koncert. Det er nogle store koncerter med et virkeligt godt formål, og vi er glade for at UPS kan fortsætte vores tradition med at støtte Muskelsvindfonden. Grøn Koncert er virkelig landsdækkende, og derfor er det nemt for alle at deltage uanset hvor man bor, siger Center Manager Peter Panduro hos fra UPS og fortsætter:

Sidste år slog Grøn Koncert rekord med mere end 191.000 publikummer, og for første gang var der udsolgt i fire af Grøn Koncertbyerne.

Om UPS
UPS (NYSE:UPS) er verdens førende virksomhed inden for logistik og tilbyder en bred vifte af løsninger inklusiv transport af pakker og fragt, facilitering af international handel, og anvendelse af avanceret teknologi til mere effektivt at styre forretningsverden. Med hovedkontor i Atlanta, USA, betjener UPS mere end 220 lande og regioner over hele verden. Virksomheden kan findes på internettet på UPS.com og virksomhedens blog findes på www.blog.ups.com. Direkte adgang til nyheder fra UPS findes på pressroom.ups.com/RSS.

Om Muskelsvindfonden
Muskelsvindfonden arbejder for at skabe plads til forskelle. Vi ønsker at være med til at skabe et samfund, hvor der er plads til alle uanset handicap, etnisk baggrund, religion, seksuel orientering, køn og alder.
I over fire årtier år har Muskelsvindfonden arbejdet både på det politiske, forskningsmæssige og helt personlige plan for at skabe livskvalitet for mennesker med muskelsvind og deres pårørende. Samtidig har Muskelsvindfonden skabt store kulturelle begivenheder som Grøn Koncert og Cirkus Summarum, der har beriget både børn og voksne med musik og glæde.
Grøn Koncert 2013 er med til at skaffe penge til Muskelsvindfondens fortsatte arbejde for at hjælpe mennesker med muskelsvind og styrke mangfoldigheden. Ca. 3000 børn og voksne i Danmark har muskelsvind. Læs mere om Muskelsvindfondens arbejde på www.muskelsvindfonden.dk.